Burgerit

Kaikista vartiaatioista löytyy pihvi (jauhettu kokolihapihvi/kasvis/kana), salaattia, tomaattia, suolakurkkua, marinoitua punasipulia, majoneesia ja tietysti XL-kokoinen sämpylä. Burgerin kaveriksi lautaselle muuttavat myös ranskalaiset perunat ja veikeä dippi.

 

Juusto-burger

Cheddarjuustokastikkeella höystetty amerikkalainen perinneruoka. Olethan varovainen, tähän Elvis delasi!

13.50

Jalapeno-burger (L)

Muinaisten azteekkien kehittämien vihannesten hyötykäyttöä Suomen suvessa. Saattaapi suipistaa suuta.

14;-

Sipuli-pekoniburger (L) 

Rapeaa pekonia ja olutmarinoituja sipulirenkaita kaiken muun lisäksi. Mikäli unohdit vyön kotiin, niin tällä pysyy pöksyt yllä.

15.50

Tupla-burger

Lasautetaan kaikki yllämainitut ainesosat samoihin kuoriin. Eikä siinä vielä kaikki. 188 g pihvejäkin tähän tungetaan tupla kappaletta. Astetta rankempien sankareiden valinta!

19.50

Rehu-Petteri-burger (L)

Muilta osin samanlainen eväät kuin lihaisammat kamunsa. Tämä on vaan tehty murhaamatta yhtään olentoa. Itse tehdyt pihvit on siis kasvismallia talon omalla repeptillä.

14,50

Mozzarella-Kana 

Vehnäsämpylän välissä tällä kertaa vaaleampaa lihaa. Paistettua kananrintaa, lämpimällä ananaskiekolla sekä mozzarellalla kruunattuna. Astetta kevyempi herkku. Ai niin, Talon oma majoneesi myös tässä annoksessa. Emännän herkku.

16.90

Aura-Kana (L)

Sämpylä, kananrintaa ja sinihomejuustoa. Laitetaan ranejenkin kylkeen vielä sinihomejuustodippi niin ei jää keneltäkään asian ydin huomaamatta. Tee kaverit siniseksi kateudesta.

16.90

  Lasten-Purkeri (L)

  Ihan perus burgeri astetta pienemmässä koossa. Höysteenä salaattia, tomaattia ja ketchuppia.
  Kyljessä annos suolattuja raneja. Lisäjuusto purilaiseen eurolla (1€)!
 

 

Something more?

Ananas, Kananmuna, Juusto. Kaikki euron chipale.